Ve dnech 17. 2. až 3. 3. 2020 je pozastaveno vyřizování objednávek. Objednávky se v této době přijímají pouze přes email nebo eshop. Přijaté objednávky v tomto termínu budou vyřizovány 4. 3. 2020. Omlouváme se za komplikace.

Zpracování osobních údajů pro potřeby objednávky

Odsouhlasením obchodních podmínek a vytvřením objednávky (uzavřením kupní smlouvy) udělujete souhlas Australian Adventure Wear s.r.o, IČ: 27483461, se sídlem Náchodská 530 541 03 Trutnov, zastoupená Oldřichem Chaloupkou, jednatelem (dále jen „Správce“), aby ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) zpracovávala tyto Vaše osobní údaje:

Jaké údaje zpracováváme

  • jméno a příjmení
  • fakturační adresa (ulice a čp., město, PSČ)
  • doručovací adresa (ulice a čp., město, PSČ)
  • telefonní číslo
  • e-mail

Za jakým účelem a jak dlouho je budeme zpracovávat

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovávány za účelem za účelem uzavření kupní smlouvy dle objednávky vytvořené na e-shopu bajadesign.cz, k účelům doručení objednaného zboží a k zasílání obchodních sdělení, k čemuž Správci uzavřením kupní smlouvy vzniká oprávněný zájem. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 5 let.

Které subjekty budou mít k Vašim údajům přístup budou je zpracovávat

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce budou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • HUMLNET CREATIVE s.r.o., IČ: 27498140, se sídlem Polská 109, 541 01 Trutnov,
  • Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
  • Slovenská pošta, a. s., IČ:  36631124 se sídlem Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1
  • PPL CZ s.r.o,  IČ: 25194798 se sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
  • Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306 se sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které v současné době Správce nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU (servery mimo EU).

Zrušení nebo omezení souhlasu

Souhlas můžete vzít kdykoliv zpět zasláním e-mailu na info@australian-wear.cz a to v případě, že odstoupíte od kupní smlouvy a zanikne tak Správci povinnost Vaše osobní údaje zpracovávat tak, jak mu nařizuje platná legislativa.

Vaše práva

Vezměte prosím na vědomí, že máte právo:

  • požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány,
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat výmaz těchto osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
  • na přenositelnost osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace